Professionals

Professionals

WETEQ  is gespecialiseerd in projectmatig werken. Wij ondersteunen projecten in de techniek in opdracht van lokale, nationale en internationale top bedrijven. Wij kunnen jou als Technical Professional voortdurend de nieuwste en meest uitdagende projecten aanbieden. Bij de afronding van jouw project bieden wij je meerdere vervolgprojecten aan.

Ondernemerschap 

Wij werken samen met met de top bedrijven van Nederland die nationaal en internationaal bekend staan om het hoogste niveau van kennis en kunde. Ondernemerschap is vanzelfsprekend en verwachten wij van jou op de projecten.

Wat maakt jou een Technical Professional?

Je beschikt over een technische opleiding en/of ervaring op minimaal HBO niveau. Nog belangrijker dan ‘papieren’ telt voor ons jouw mentaliteit. Je beschikt over een meer dan gemiddelde ondernemersgeest. Je bezit de overtuiging de regie te hebben over jouw eigen toekomst en signaleert en creëert zelf je kansen. Je bent betrouwbaar en loyaal naar de mensen met wie je samenwerkt. Je bent een open persoonlijkheid die in staat is goede samenwerkingsrelaties te bouwen.