Professionals

Professionals

WETEQ  is gespecialiseerd in projectmatig werken. Wij ondersteunen projecten in de techniek in opdracht van lokale, nationale en internationale top bedrijven. Wij kunnen jou als technisch professional voortdurend de nieuwste en meest uitdagende projecten aanbieden. Bij de afronding van jouw project bieden wij je meerdere vervolgprojecten aan.

 

Ondernemerschap beloning op bijdrage met contractvormen

Wij werken met unieke ondernemende contractvormen, waarmee wij samen de verantwoording dragen voor het perfecte verloop van het project. Samen verantwoordelijk betekent bij ons dat we ook samen met jou delen in het succes. Unieke formule voor een dienstverband naar jouw wens.

 

Hoe word je een WETEQ professional?

Je kunt je keuze maken uit één van de drie contractvormen: afhankelijk van jouw persoonlijke situatie op dat moment kun je kiezen naar de vorm die jou het beste past. Dit is na ieder afgerond project overigens weer te veranderen in een andere contractvorm. In onze ogen is elke WETEQ’er een medeondernemer: samen bouwen we het bedrijf.

 

In onze kennismakingsprocedure gaan we niet over één nacht ijs. We gaan immers voor een lange termijn samenwerking waar we beiden sterker van worden. Dit vraagt van ons beiden een gedegen kennismakingstraject. We starten altijd met een eerste informele kennismaking. Hierna volgt een afsluitend gesprek waarin we kijken of er vanuit beide partijen een goed gevoel is ontstaan over de samenwerking en kunnen we bepalen welke contractvorm jou het beste past.

 

Jouw profiel

Je beschikt over een technische opleiding en/of ervaring op HBO niveau. Nog belangrijker dan ‘papieren’ telt voor ons jouw mentaliteit. Je beschikt over een meer dan gemiddelde ondernemersgeest. Je bezit de overtuiging de regie te hebben over jouw eigen toekomst en signaleert en creëert zelf je kansen. Je bent betrouwbaar en loyaal naar de mensen met wie je samenwerkt. Je bent een open persoonlijkheid die in staat is goede samenwerkingsrelaties te bouwen: intern met WETEQ collega’s en extern bij opdrachtgevers.