Over WETEQ

Een daadkrachtig technisch projectenbureau

Infrastructurele projecten zijn bij uitstek een terrein waar veel disciplines samen komen. Niet altijd heeft u die specifieke expertise in eigen huis. WETEQ biedt uitkomst. We zijn een technisch projectenbureau, inzetbaar voor een grote verscheidenheid aan projecten in de infrastructuur. Opdrachtgevers bieden we advies, expertise en ervaring op hoog niveau.

Onze professionals

Met WETEQ haalt u professionals in huis die scherp zijn. En scherp blijven. Eén voor één hebben onze medewerkers kennis en ervaring op hoog niveau. Enerzijds door hun hbo- of academische opleiding, anderzijds door hun brede blik. Iedere specialist heeft veel ervaring in infrastructurele projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers. De expertise van een WETEQ professional blijft altijd actueel. We bieden onze medewerkers een ruim opleidingsbudget. We stimuleren hen ook hun horizon te verbreden. Gecombineerd met een slagvaardige aanpak vergroot dat hun rendement. WETEQ is in 2007 opgericht door Rombout Korteweg, met een jarenlange ervaring in elektrotechniek en energietechniek.

Zekerheid staat voorop

Er staat veel op het spel bij infrastructurele projecten. Bij WETEQ heeft u de zekerheid van een gecertificeerd proces. We maken duidelijke afspraken en houden ons aan de veiligheidsregels. Ook zijn we in het bezit van het SNA-keurmerk.

Onze visie

WETEQ fungeert als spin in het web bij de realisatie van projecten in de techniek. Dat doen we door professionals te verbinden in een ondernemend netwerk, met de focus op persoonlijke ontwikkeling.

Onze kernwaarden

  • WETEQ professionals zijn doeners. We gaan voor het maximale resultaat. Dat vraagt een sterke focus op het eindresultaat en een mentaliteit van aanpakken.
  • WETEQ professionals zijn ondernemend. We hebben de competenties die bij een echte ondernemer passen: initiatief, kansen signaleren, verantwoordelijkheid nemen.
  • WETEQ professionals zijn verbindend. Binnen en buiten WETEQ zijn we een hecht team. Daardoor creëren we bij ieder project synergie: door het optimaal faciliteren van de samenwerking tussen alle projectpartners met wie we te maken hebben.
  • WETEQ professionals zijn betrouwbaar. Opdrachtgevers kunnen op ons rekenen. Afspraak is afspraak. Onze aanpak is no-nonsens, onze werkwijze degelijk. En in alles wat we doen zijn we resultaatgericht. Méerwaarde voor uw project – daar gaat het u én ons om.