Over WETEQ

De Intermediair voor uw projecten

Infrastructurele projecten zijn bij uitstek een terrein waar veel disciplines samen komen. Niet altijd heeft u die specifieke expertise in eigen huis. WETEQ biedt uitkomst. We zijn de intermediair voor uw projecten, inzetbaar voor een grote verscheidenheid aan projecten in de infrastructuur. Opdrachtgevers bieden we advies, expertise en ervaring op hoog niveau.

De Technical Professionals

Met WETEQ haalt u professionals in huis die scherp zijn. En scherp blijven. Eén voor één hebben de Technical Professionals kennis en ervaring op hoog niveau. Enerzijds door hun hbo- of academische opleiding, anderzijds door hun brede blik. Iedere Technical Professional heeft veel ervaring in infrastructurele projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers. De expertise van de Technical Professional blijft altijd actueel. We bieden onze Technical Professionals een groot kennis netwerk en een breed scala aan projecten . We stimuleren hen ook hun horizon te verbreden. Gecombineerd met een slagvaardige aanpak vergroot dat hun rendement. WETEQ is in 2007 opgericht door Rombout Korteweg, die vanuit zijn technische opleiding elektrotechniek/energietechniek vanaf 1993 werkzaam is in techniek.

Zekerheid staat voorop

Er staat veel op het spel bij infrastructurele projecten. Bij WETEQ heeft u de zekerheid van een gesprekspartner op niveau qua kennis en ervaring. We weten uw vraagstuk te vertalen naar de meest geschikte Technical Professional voor uw project.

Onze visie

WETEQ fungeert als spin in het web bij de realisatie van projecten in de techniek. Dat doen we door professionals te verbinden in een ondernemend netwerk, met de focus op ondernemerschap, technische kennis en persoonlijke ontwikkeling.

Onze kernwaarden

  • De Technical Professionals zijn doeners. Zij gaan voor het maximale resultaat. Dat vraagt een sterke focus op het eindresultaat en een mentaliteit van aanpakken.
  • De Technical Professionals zijn ondernemend. De Technical Professionals worden zorgvuldig geselecteerd en hebben de competenties die bij een echte ondernemer passen: initiatief, kansen signaleren  en verantwoordelijkheid nemen.
  • De Technical Professionals zijn verbindend. Zij delen kennis en ervaring met elkaar. Daardoor creëren zij bij ieder project synergie: door het optimaal faciliteren van de samenwerking tussen alle projectpartners met wie we te maken hebben.
  • De Technical Professionals zijn betrouwbaar. Opdrachtgevers kunnen op ons rekenen. Afspraak is afspraak. Onze aanpak is no-nonsens, onze werkwijze degelijk. En in alles wat we doen zijn we resultaatgericht. Méerwaarde voor uw project – daar gaat het u én ons om.