Disciplines

Expertise voor infrastructurele projecten

Elektrotechniek
U kunt WETEQ inschakelen voor projecten in de energietechniek, installatietechniek, infratechniek, elektronica, telecommunicatie en industriële automatisering.

Werktuigbouwkunde
U kunt WETEQ inschakelen voor projecten in de machine-, staal- en scheepsbouw, automotive, lucht- en ruimtevaart, fijnmechanica, mechatronica, installatietechniek en infratechniek.

Civiele techniek
U kunt WETEQ inschakelen voor projecten in de stedenbouw, grond-, weg- en waterbouw, ondergrondse infrastructuren, bovengrondse infrastructuren, verkeerskunde, rail- en landmeetkunde.

Bouwkunde                                                                                                                                                                                                             U kunt WETEQ inschakelen voor projecten in de interieurbouw, stedenbouw, utiliteitsbouw, woningbouw, ruimtelijke ordening en taxaties.

Process
U kunt WETEQ inschakelen voor projecten in de petrochemie, chemie, offshore, voedingsmiddelenindustrie, farmacie, waterindustrie en afvalindustrie.